SKYNET GREECE COURIER AND LOGISTIC

SKYNETWORLDWIDE EXPRESS

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 

Η εταιρεία μας SKYNET WORLDWIDE EXPRESS είναι μια πολυεθνική εταιρεία ταχυμεταφορών με έδρα το Λονδίνο & την Ολλανδία, που ιδρύθηκε το 1975. Στόχος της από τότε μέχρι και σήμερα είναι η ταχεία και ασφαλής διακίνηση εγγράφων και δεμάτων σε όλο τον κόσμο.  Σήμερα κατατάσσεται ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των διεθνών αεροπορικών ταχυμεταφορών και παράλληλα είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη στον κλάδο αυτό, καλύπτοντας 212 χώρες σ΄ ολόκληρο τον κόσμο, ενώ παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες εισαγωγών και εξαγωγών των μεγαλύτερων εμπορικών κλάδων.

 

 

Το πρωτοποριακό πνεύμα & η ευελιξία της Skynet αποτελούν ένα  ακόμα σημαντικό μέρος της εταιρικής κουλτούρας της και ταυτόχρονα προσδίδουν ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Παρόλο, που το κύριο μέρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι η μεταφορά εγγράφων και δεμάτων, η Skynet προσφέρει εφαρμογές logistics και λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου((e-Commerce), καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες για διάφορους βιομηχανικούς τομείς, όπως η Αυτοκινητοβιομηχανία και Φαρμακοβιομηχανία, όπως επίσης και προσαρμοσμένες λύσεις για πελάτες παγκόσμιας εμβέλειας.

 

 

Με στρατηγικό σχεδιασμό, ευέλικτες διαδικασίες οργάνωσης, διεθνή νοοτροπία και απόλυτο σεβασμό στους πελάτες της, η Skynet αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις  στην ελληνική αγορά διεθνών ταχυμεταφορών, ενώ στόχος της είναι να αποτελέσει την ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των διεθνών αεροπορικών μεταφορών.

Ταχύτητα, ευελιξία και ένα ειδικά διαμορφωμένο προσωπικό service, ανεξάρτητα από το αν έχετε πολλές ή λίγες αποστολές από ή και προς το εξωτερικό, είναι τα πλεονεκτήματα συνεργασίας με την εταιρεία μας. Είμαστε δίπλα σας για να δίνουμε λύσεις.

 

 

Με την Skynet worldwide express, μπορείτε να βασιστείτε σε μια μόνο εταιρεία για να καλύψετε όλες τις ανάγκες των ταχυμεταφορών σας, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδικότερα  για τις αποστολές σας από Αθήνα,  υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης  σε ευρωπαϊκές  πόλεις  την επομένη εργάσιμη  ημέρα. Οι παρακάτω πόλεις αναφέρονται ενδεικτικά :

ΑΥΣΤΡΙΑ

Βιέννη

ΙΤΑΛΙΑ

Ρώμη, Μιλάνο,

 

ΑΛΒΑΝΙΑ

Τίρανα

ΚΥΠΡΟΣ

Όλη η χώρα

 

ΒΕΛΓΙΟ

Όλη η χώρα, εκτός κωδικών από 8 & 9.

ΚΡΟΑΤΙΑ

Ζάγκρεμπ.

 

ΓΑΛΛΙΑ

Παρίσι, Λυών,

Γκρενόμπλ.

 

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Όσλο

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κολωνία, Φραγκφούρτη,

Αμβούργο, Στουτγάρδη

Μόναχο, Νυρεμβέργη,

Βερολίνο, Ντίσελντορφ (όλες οι κεντρικές πόλεις)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άμστερνταμ, Ρότερνταμ,

Χάγη, Ουτρέχτη.

 

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Βουδαπέστη

 

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Κίεβο

 

ΔΑΝΙΑ

Κοπενχάγη

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Λισσαβώνα, Πόρτο.

 

ΕΛΒΕΤΙΑ

Γενεύη, Λωζάνη

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Βουκουρέστη.

 

ΕΣΘΟΝΙΑ

Ταλλίν

ΣΚΩΤΙΑ

Εδιμβούργο

 

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Μπρατισλάβα

ΣΟΥΗΔΙΑ

Στοκχόλμη

 

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Λουμπλιάνα

ΠΟΛΩΝΙΑ

Βαρσοβία

 

ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Λονδίνο

ΤΟΥΡΚΙΑ

Κωνσταντινούπολη

 

ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Δουβλίνο

ΤΣΕΧΙΑ

Πράγα

 

ΙΣΠΑΝΙΑ

Μαδρίτη, Βαρκελώνη Βαλένθια

ΦΙΛΑΝΔΙΑ

Ελσίνκι

 

 

Το ηλεκτρονικό σύστημα  SKYCOM  2000, μέσω διαδικτύου, σας δίνει την δυνατότητα άμεσης πληροφόρησης, σχετικά με την πορεία των αποστολών σας στο εξωτερικό.

Πρόσθετα το πρόγραμμα SKYLINK, (προσφέρεται δωρεάν), υποστηρίζει την πλήρη οργάνωση και παρακολούθηση των αποστολών σας από το γραφείο σας. Απαραίτητη  προϋπόθεση είναι η ύπαρξη Η/Υ με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο.

 

Στη χώρα μας, αντιπροσωπεύεται επίσημα από τη GENESIS COURIER.

 

Σκοπός της GENESIS  COURIER είναι η διευκόλυνση των ταχυμεταφορικών αναγκών των εταιρειών πελατών μας σε international επίπεδο προσφέροντας ταχεία και ασφαλή διακίνηση των αποστολών στην Αθήνα και στην επαρχία. Τα όρια της πρωτεύουσας, καθώς και οι περισσότερες περιοχές της Αττικής καλύπτονται σε καθημερινή βάση. Στην επαρχία, μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων-συνεργατών, καλύπτεται το σύνολο σχεδόν της

επικράτειας. Η  παράδοση των αποστολών σας για Αθήνα και επαρχία, γίνεται  την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη ημέρα παραλαβής, για τους περισσότερους προορισμούς.

 

 

 

 

 

 

Συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο

 

*              Στόχος μας είναι να αναγνωριζόμαστε ως υπεύθυνο μέλος της κοινωνίας, ελαχιστοποιώντας τη μόλυνση του περιβάλλοντος, μειώνοντας τα απορρίμματα και συνεργαζόμενοι με την κοινότητα .

 

*              H skynet Worldwide express, ασκεί την πολιτική για την πρόσληψη προσωπικού της , κατά του ρατσισμού και παρέχει «ισες ευκαιρίες» για όλους τους ενδιαφερομένους, μέσα από ένα άρτια αξιοκρατικό σύστημα που παρέχει εξειδίκευση και συνεχή επιμόρφωση.

 

 

 

Υποδειγματική ομαδική εργασία

 

Η επιτυχία μας εξαρτάται από πολλούς κρίκους σε μια περίπλοκη αλυσίδα και από την συνεργασία όλων στο πλαίσιο μιας ενιαίας ομάδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδικές διατάξεις ασφάλισης & συσκευασίας αποστολών  

 

 

1.     Ασφάλιση αποστολών

 

Κάθε αποστολή που διεκπεραιώνεται μέσω του δικτύου της Skynet  βάσει των όρων και συμφωνιών των διεθνών συνθηκών για «μεταφορές», και ειδικότερα βάσει της συνθήκης της Βαρσοβίας ή και του Μόντρεαλ, είναι αυτόματα ασφαλισμένη για απώλεια ή καταστροφή για έγγραφα και για δέματα μέχρι του ποσού των 50€.

 

Δυνατότητα ασφάλισης δεμάτων εμπορικής αξίας παρέχετε  εφόσον το εμπόρευμα συνοδεύεται από τιμολόγιο και δελτίο αποστολής, έχει δηλωθεί μεγαλύτερη αξία στo έγγραφο φορτωτικής της Skynet worldwide express  και ταυτόχρονα έχει ζητηθεί επιπλέον ολική ή μερική ασφαλιστική κάλυψη. Τα έξοδα ασφάλισης της αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα.

 

 

 

 

 

2.     Συσκευασία αποστολών

 

Ο αποστολέας έχει την αποκλειστική ευθύνη να συσκευάζει με ασφάλεια και κατάλληλο τρόπο κάθε δέμα προς μεταφορά, ώστε να διασφαλίζει την αποφυγή κινδύνου ζημιάς λόγω της συμπίεσης και των διαφόρων δονήσεων, και βέβαια να ενημερώνει ότι το είδος είναι εύθραυστο, ώστε να έχει την ανάλογη ειδική μεταχείριση. Ταυτόχρονα κατόπιν σχετικής επιβάρυνσης υπάρχει η δυνατότητα συσκευασίας από την εταιρεία μας, έπειτα από προ- συνεννόηση με τα γραφεία μας.

 

 

 

 

 

 

 

Οποιαδήποτε απαίτηση του αποστολέα κατά της εταιρείας πρέπει να εγερθεί μέσα σε 15 μέρες από την ανάληψη της εκτελέσεως της μεταφοράς και να ικανοποιηθεί εγγράφως στα κεντρικά γραφεία της.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τιμολογιακή πολιτική

 

 

Η χρέωση των αποστολών γίνεται με την έκδοση, στην λήξη του ημερολογιακού μήνα, τιμολογίου παροχής υπηρεσιών της εταιρείας μας, προσαυξημένου με 19% Φ.Π.Α., μόνο για τις αποστολές με προορισμό την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Η εξόφληση του τιμολογίου μας γίνεται από την εταιρεία σας εντός 15 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του:

α.  Τοις μετρητοίς ή

β.  Με επιταγή 15 ημερών.

Μέγιστος χρόνος εξόφλησης του τιμολογίου 30 ημέρες.

Advertisements

No comments yet»

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: